سرفصل ها
Toggleمتخصص مو در کرج
با سلام خدمت شما همراهان آلا کلینیک از این که مارو دنبال میکنید سپاسگذارم وامیدوارم از پست متخصص مو در کرج لذت ببرید.
بدن انسان نزدیک به ۵ میلیون تار مو دارد، که پوست سر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار از این تعداد را در بر میگیرد. افراد با موهای بلوند بیشترین تعداد فولیکولها را در سر داشته و بعد از آنها به ترتیب افراد با موهای قهوهای، موهای قرمز و سیاه قرار میگیرند. رویش طبیعی موی سر ۱ تا ۰٫۶ سانتیمتر در ماه است. یک تار مو شامل قسمتهای زیر میباشد:
- شفت یا ساقه مو (قسمتی که از پوست خارج میشود و قابل رؤیت است)
- ریشهٔ مو (قسمتی که زیر پوست قرار گرفته)
- فولیکول مو (مسیری لوله مانند در ناحیه درم که ریشهٔ مو در آنجا رشد میکند)
در پایان فولیکول بخشی برجسته به نام «بولب» است که پیگمان رنگی ملانین در آن تولید میشود، در موهای مشکی این قسمت سیاه بوده و در موهای روشن و سفید، بیرنگ میباشد. قسمت انتهایی بولب دارای یک فرورفتگی است و بافت پیوندی که از درم به این قسمت وارد شده «درمال پاپیلا» نامیده میشود. درمال پاپیلا توسط مویرگهای خونی تغذیه میشود و مسئول تولید موی جدید میباشد. ترکیب اصلی مو یک پروتئین ساختمانی محکم به نام «کراتین» میباشد این پروتئین در ناخن و سطح خارجی پوست هم وجود دارد.
ساقه مو از سه لایه تشکیل شده:
- داخلیترین لایه «مدولا» نامیده میشود و فقط در موهای ضخیم بدن (Terminal Hair) وجود دارد، این لایه نور را به خوبی منعکس میکند و باعث میشود رنگ مو در آفتاب نسبت به سایه متفاوت باشد.
- لایه میانی «کورتکس» نامیده میشود و لایهای است که استحکام و رنگ و حالت مو را مشخص میکند.
- خارجیترین لایه «کوتیکول» نامیده میشود، این لایه نازک و بدون رنگ میباشد و نقش آن محافظت از لایه ضخیم و ملانین دار کورتکس میباشد.
مراقبت از انواع مو (صاف، مواج، فرفری و موی فشرده)
دانستن نوع موهای شما، کمک زیادی در رابطه با اینکه از چه محصولاتی استفاده کنید و یا با چه روالی از موهای خود مراقبت کنید را به همراه دارد. به خاطر داشته باشید که موها (Hair)؛ با تغییر فصل، حالتشان تغییر میکنند.
برای مثال ممکن است در هوای گرم و مرطوب؛ گیسوانی فر و مجعد داشته باشید یا در فصول سرد سال؛ موهای کمتر متخلخل ( تراکم) باشد.
این تغییرات جزئی، نباید شما از اصل موضوع دور کند. همانطور که قبلاً در مقاله انواع جنس مو صحبت کرده ایم، به طور کلی ۴ نوع مو ( صاف، موج دار، فرفری، کویل های فنری ) داریم.
احیای مو چیست ؟
دکلره، استفاده مدام از اتو مو و کارهایی از این قبیل موجب آسیب دیدن موها میشود. چنانچه مراقبت درستی از موهای خود ندارید، باید منتظر مردنشان باشید.
شاید با شنیدن این حرف کمی تعجب کنید،
آیا واقعا مو میمیرد؟
اگر مراقبت صحیح و اصولی از موهای خود ندارید، پس مو شکننده میشود، موخوره میگیرد و طولی نمیکشد که ظاهر خود را از دست میدهد و در آن زمان میتوان گفت که موهایتان مرده است. اما خبر خوب اینکه با برخی ترفندهای علمی و بسیار جالب میتوانید موهایتان را احیا کنید. احیای مو فرآیند دوباره زنده کردن آن است. احیای مو تکنیکی است که در بسیاری از مراکز تخصصی آرایشی مو انجام میشود. با این تکنیک مو دوباره جان میگیرد و به حالت اولیهاش باز میگردد.
احیای مو همانطور که گفتیم به معنی دوباره زنده کردن مو است. روشهای مختلفی برای احیای مو وجود دارد. مراکز تخصصی با ارائه تکنیکهای حرفهای، موجب تقویت ساقه مو مشتریانشان میشوند و آسیبهای مختلف موهای آنها را از بین میبرند. در واقع به واسطه تکنیکهای احیا کردن مو میتوان ساقههای مو را ترمیم کرد و جانی دوباره به آنها بخشید.
احیا کردن حتی شامل زدن یک ماسک موی ساده به موها نیز میشود، اما روشهای تخصصیتر و حرفهایتری وجود دارد که در ادامه در موردشان صحبت میکنیم.
روشهایی که توسط مراکز تخصصی ارائه میشوند، باعث ترمیم عمق موها شده و کیفیت بالاتری نسبت به روشهای خانگی مثل ماسک مو دارند.
این تکنیکها تاثیرگذاری بیشتری دارند و عمر بیشتری هم میکنند.
مو بنا به دلایل مختلفی ممکن است آسیب ببیند؛ مثلا در اثر اتوی موی مداوم ممکن است وز شده یا شکننده شود، در چنین مواقعی نیاز است تا از روشهای تخصصی کمک بگیرید که موهایتان را دوباره زنده کنید. این روشها در این مواقع موجب ترمیم بخش زیادی از مو میشوند.
برای توضیح تخصصیتر احیای مو بگذارید شما را با کوتیکول آشنا کنیم. کوتیکول در واقع لایهای است که روی موها قرار میگیرد. با انجام روشهای مراقبتی نادرست از مو و حتی آسیبهای محیطی، کوتیکول به مرور از بین میرود و سپس به قسمتهای داخلی مو آسیب وارد میشود. در واقع کوتیکول اولین جایی است که در معرض آسیبهای مختلف در مو قرار دارد. شما میتوانید با استفاده تکنیکهای احیای مو دوباره ساقههای موهایتان را مثل روز اول شاداب و سرزنده کند و آنها را تقویت نمایید.
اطلاعات تماس
پست الکترونیک : info@ala-clinic.com
تلفن:
02634093135
02634093136