[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”15593″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_column_text]
برداشت خال و ضایعات پوستی
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]معمولا افراد برای زیباتر شدن اقدام به برداشتن خال های بدن و صورت خود می کنند . خال ها به دو گروه بزرگ اکتسابی و مادرزادی تقسیم می شوند. گروه اول که شامل بیشتر خال ها می شوند، اکتسابی اند و حدود 80 درصد مردم دارای یک یا چند خال ملانوسیتی هستند. این خال ها در دوران کودکی و بلوغ ایجاد می شوند اما پس از 35 سالگی دیگر خال جدید ایجاد نمی شود.
چه خال هایی را می توان برداشت؟
- خال های دارای حاشیه نامنظم
- خال هایی که با بالا رفتن سن به رشد خود ادامه می دهند یا دچار تیرگی و تغییر شکل می شوند
- خال هایی که در معرض تحریک هستند مثل خال هایی در ریش آقایان یا در ناحیه کمربند یا آرنج هستند.
برداشتن خال به چند روش انجام می شود؟
سوزاندن خال
یکی از روش های کلاسیک سوزاندن خال است که توسط دستگاهی به اسم کوتر از طریق ایجاد گرما به وسیله جریان برق است استفاده می شود. که امروزه دستگاه های بیوتی پن و پلاسما جت جایگزین خوبی شده است البته قابل ذکر است که نوع عملکرد این دو دستگاه مطابق کوتر است. این روش بیشتر برای انواع خال های پوستی کاربرد دارد که معمولا اگر توسط پزشک انجام شود نتیجه خوبی بدون آسیبی به پوست و جا ماندن لک و گودی خال برداری خواهد داشت.
برداشتن خال با لیزر
لیزر یک روش جدید است که از آن می شود برای برداشتن خال استفاده کرد که در این روش لیزر از امواج لیزر برای تخریب یا تراش خال استفاده می شود. این روش جراحت یا زخم به همراه ندارد زیرا در آن نیازی به برش پوست یا بخیه نیست و بیمار درد کمتری را احساس می کند.
این روش بیشتر برای برداشتن خال های صاف و قهوه ای یا سیاه رنگ است. برداشتن کامل خال بین یک تا چهار جلسه درمان نیاز دارد. این روش برای خال های بسیار بزرگ یا خال هایی که از پوست بیرون زده اند استفاده نمی شود.در این روش سطح پوست توسط پماد بی حس شده و نور لیزر را مستقیما به خال می تابانند تا آن را گرم کند و بترکاند. یکی از مشکلات اصلی این روش این است که لیزر نمی تواند به عمق پوست برسد بنابراین فقط می توان برای مسطح کردن خال های گوشتی موجود در سطح پوست استفاده می شود و اگر خال گوشتی بیمار دارای ریشه های عمیق باشد، نمی توان از لیزر درمانی استفاده کرد و باید حتما سوزانده شود.
خال برداری با جراحی
به ندرت پیش می آید که برای برداشتن خال نیاز به جراحی باشد ولی برای جراحی خال ها را بی حس کرده و خال را با قیچی یا با چاقوی جراحی بر می دارند و معمولا نیاز به یک یا دو بخیه دارد.
نکته: معمولا 10 تا 15 روز بعد از برداشتن خال آن ناحیه دچار تورم ، قرمزی و زخم است که نباید زخم آن را بکنید چون باعث ایجاد یک لک دائمی می شود.
قبل از بین بردن، این نکات را در نظر داشته باشید.
- اگر از نظر پزشکی شرایط خاصی دارید، حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید.
- اگر دچار حساسیت هستید و یا به مواد یا دارویی حساسیت کوچکی دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید.
مراقبت های بعد از برداشتن خال
- 48 ساعت بعد از برداشتن خال از زدن آب به آن ناحیه خودداری کنید.
- 48 ساعت بعد از برداشتن خال از زدن کرم ها و پماد های لایه بردار که منجر به حساس شدن پوست می شوند خودداری کنید.
- حتما از کرم های ترمیم کننده با نظر پزشک به مدت یک تا دو ماه استفاده کنید.
جهت مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
02634093135
02634093136
09352500847[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]